Сезонни терапии

Терапия "Shape Perfection" - DIBI Milano

DIBI_Milano_SHAPE_PERFECTION

Температурите навън се затоплят и ние започваме да изоставяме зимните си дрехи, за да облечем своята пролетна премяна! Но разбира се след периодите на дълго заседяване и обездвижване, извивките казват своята дума, а ние ставаме все по-критични към себе си и не се чувстваме готови да сложим тоалетите, които ни се искат!

В тази нелека задача, студио Релакс-СБ подготви за вас процедурата „Супер тяло“ - Shape Perfection" от DIBI Milano.  Изключително активна моделираща терапия за тяло, която редуцира обиколките, разгражда локалните мастни депа и целулита! Ефектът: Нов силует, гладка и стегната кожа, а ароматът от продуктите – е неустоим!

Други сезонни терапии:

Оризова терапия OLOS

222

В менюто на най-висшите салони за красота, това е терапия за духа и тялото, открадната от тайните на природата. Наслада за сетивата. Трайно парфюмира тялото с неустоим, мек, нежен и сладък аромат.

Богата формула от оризови деривати и фитоекстракти, стимулира метаболизма и отстранява мастните натрупвания.

Основните съставки – оризови протеини, оризово масло, оризово брашно, гама оризанол, оризови трици. Препоръчва се за тези, които се грижат наистина добре за себе си.

Прилага се два пъти седмично в продължение на един месец. За копринено мека кожа, отслабване и тонус.

 

РИТУАЛ  DETOX  със сусамово масло за прекрасно настроение, тяло без болки, блестяща кожа, лъскава коса и здрави нокти

susam

Температурите навън падат и все по-осезаемо чувстваме зимата. А и тялото ни напомня ежедневно за това  – движенията са по-ограничени, по-сковано е. Обаждат се болчици ту в колената, ту в рамената, в гръбначния стълб. Кожата и косата ни стават по-сухи, по-чувствителни, без блясък. Денят е по-кратък, светлината по-малко и като че ли все по-често ни спохожда депресия. С нашето предложение  –РИТУАЛ  DETOX  със сусамово масло се надяваме, че ще избегнете всички тези неудобства. Повече за тази терапия научете тук >>