ACADEMIE

Козметична къща Académie Scientifique Beaute е основана от д-р Александър Lamotte през 1890 година. Компанията прилага своя експертен опит в  служба на красотата, започвайки с първите и емблематични за онова време „кремове в бурканче“, които стават любими на дамите и до днес.

Никой не може да забрави козметичните чудеса като  « Princesse des Crèmes » или « Princesse des Poudres » без да пропускаме и  « Rubis Pompadour ».   Maison Académie Scientifique de Beauté не спира да ни удивлява и до днес.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ

Académie Scientifique de Beauté  работи в услуга на красотата вече повече от един век. Тази семейна фирма, наследник на богата традиция от високи постижения и дълбоко прикрепена към 100% френско производство, предава качествата на марката от поколение на поколение. Марката Académie е всеобщо призната за своя метод на лечение според типа кожа и нейните специфични проблеми. Всеки продукт за грижа за кожата на Académie е резултат от безкомпромисни изследвания по отношение на качество и ноу-хау, зорко следени от “beauty artisans” или „творци на красотата“ както закачливо нарича козметичната къща своите експерти по красота и здраве.

Едни от най- известните френски актриси като Мишел Морган, Мари Бел, Sim Viva, Marie Glory и дори известни жени в двора на Русия, се влюбват в  Académie от пръв поглед .

Днес Ви каним да изследвате Вселената на специфичнитe знания на Academie: “Науката в услуга на красотата.”

Вижте всички терапии и продукти Academie >>

За повече информация посетете сайта на фирмата: http://www.academiebeaute.com