PHYT’S

PHYT’S е  лидер в органичната индустрия. Всичко, свързано с марката започва през 1972г., когато биологът натуропат John liopart и козметичката Rosanne Verle, създават бранда за натурална козметика - Phytal. те стават пионери в натуралната козметика, революционна в своя подход към красотата, която е неразделна част от цялостното здраве.

Лабораториите на PHYT’S непрекъснато разработват нови формули, за да са в крак със съвременните  тенденции и пазарно търсене и за да предлагат на клиентите си най- добрите резултати, които може да се предложат, за всеки тип кожа.

PHYT’S са 100% произвадени във Франция
Производствената база е разположена в югозападна Франция, заобиколена от лозови масиви и уникална енергия.

PHYT’S квинтесенцията на природата в служба на нашата кожа
Проучването и развитието на природните формули е непрестанно.

PHYT’S историята на стъклените ампули
Осигуряването на професионална грижа чрез продукти в ампули остава ексклузивен патент на марката, който допринася й за нейната слава. Това я прави водеща натурална козметика, използвана в козметичните салони.

PHYT’S ангажимент за натуралност
Марката залага на 100% естествени съставки във формулите си. Вдъхновени от своята етика към екологията и органиката, лаборатории PHYT’S не използват химически продукти, не извършват тестове върху животни и носят етикета Cosmebio - доказателство за техния ангажимент.

PHYT’S тълкува красотата като "удоволствие при ползване"
Дали богато масло, маслен елексир за интензивно подхранване, лек хидратиращ серум, който се абсорбира мигновено или фина матираща емулсия, многото налични текстури да се адаптират към потребностите на епидермиса. Що се отнася до ароматите - флорални, плодови, сладки, пикантни - те събуждат сетивата и свидетелстват за техния естествен произход.