BIELENDA

BIELENDA Kosmetyki Naturalne е семейна компания, основана през 1990 година с много любов и страст от г-жа Барбара Беленда. BIELENDA  е пионер в областта на производството на натурални козметични продукти съдържащи естествени съставки, извлечени от растения.

BIELENDA КОЗМЕТИК  търсят нови екзотични растения с изключителна сила, които дават забележителни резултати в грижата за кожата. Козметичните продукти на марката съдържат съставки като восъци, растителни екстракти, плодове и билки, глини, микронизирани водорасли, ароматерапевтични масла, екстракт от хайвер, уникални екзотични масла и други. Всяка партида на БЕЛЕНДА КОЗМЕТИК се контролира стриктно за абсолютна чистота и липса на алергени. Продуктите не се тестват върху животни. BIELENDA използва продукти само от сертифицирани култури и екологично одобрени съставки (ECO CERT). Особено важен  е сертификат ISO14001:2004.Това е международен стандарт за управление на околната среда, насочен към минимизиране на влиянието на бизнеса върху околната среда. BIELENDA Kosmetyki Naturalne е екологично отговорна компания!

Подбрахме  за Вас изключителна селекция от иновативни линии и продукти, които ще отговорят на всяка взискателна клиентка.

Вижте всички терапии и продукти Bielenda >>

Още информация на: http://bielenda.pl/en/