MARIA GALLAND

В началото на 60-те години в Париж MARIA GALLAND, улови духа на епохата с нейната иновативна идея за запазване на младостта, красотата и сиянието на кожата. Заедно с екип от дерматолози, амбициозната дама създава уникална концепция за професионална козметична терапия, която определя кожата като “мозайка с най-различни нужди”. Тогава се ражда класическата терапия “Моделираща маска”.
В своя апартамент в Париж, MARIA GALLAND отваря “Център за консултация за красота”, създаден специално за терапии “точно по мярка”, които се приемат толкова добре, че лабораториите за изследване и центърът за производство на козметични продукти скоро го последват. След кратко време, иконата на красотата отваря своя първи салон за красота на Авеню Рю Шатобриан. Днес нейната рецепта за успех има последователи в повече от 10 000 салона за красота в над 45 държави в целия свят.

Всяка жена е различна и всяка кожа е различна. Но всички жени имат едно общо предимство, което ги обединява: красотата. Ето защо в продължение на 50 години MARIA GALLAND се фокусира върху индивидуални и персонализирани терапии за всяка жена. Ключът към вашия собствен успех по пътя към красотата: тренираните ръце на козметиците, посветени в тайнствата на MARIA GALLAND, заедно с продуктите създадени в съответствие с последните резултати от изследванията и дългогодишния опит. Поверете грижите за вашата кожа на MARIA GALLAND, не на случайността.

Терапии и продукти MARIA GALLAND >>

За повече информация посетете сайта на фирмата: http://www.maria-galland.com/