Линия Acadarom

ПЪТУВАНЕ МЕЖДУ НАУКАТА И ПРИРОДАТА

Acaderom 1

Научната Академия за красота – Париж отдаде целия си професионален опит и уникални методи „made in France” в името на красотата като съчета богатството на природата на френската провинция и експертността на формулите на своите лаборатории.

Academie прекоси цялата територия на Франция в търсене на съкровищата на растителното богатство на природата и подбра за Вас уникална колекция от безценни с действието си есенциални масла и екстракти. От безсмъртничето от остров Корсика, през майските рози от полята на Прованс и гроздовите зърна от световно известните сортове на Лангдок-Русийон, лабораториите на Академията за красота – Париж извлякоха най- свежите, най-чистите и концентрирани натурални агенти в продуктите от новата колекция.

Нашите ювелири в креирането на красота старателно подбираха най-прецизните чисти масла и активни растителни еликсири и ги вложиха в сърцето на всяка формула. Уникалната комбинация засилва синергичното им действие и бързия ефект. 100% чистите и концентрирани есенциални масла придават забележително висша класа грижа за кожата, която поема жадно и вдишва дълбоко активните микромолекули. Ароматите обсебват сетивата и действат на всички сетива до отделянето на ендорфини от мозъка и тотално релаксират. С деликатното си и дълбото въздействие, растителните еликсири подсилват благодатния ефект на есенциалните масла.

Academie - Париж Ви повежда в луксозно чувствено пътуване между науката и природата към идеала за красота.