Всяка кожа

MULTIVITAMIN MASK PRO VITAMIN B5 & VITAMINS E, C, PP
МАСКА МУЛТИВИТАМИН ЗА ЕКСПЕРТЕН БЛЯСЪК
МОМЕНТАЛНО РАЗКРАСЯВАЩА КРЕМ МАСКА

multivitamin_mask75ml.Анти-стрес коктейл от ценни витамини за кожата.Хидратира незабавно и засилва защитата на кожата към външни агресии. Забавя успешно процесите на стареене на тъканите, изглажда бръчиците. Прави кожата сочна, сияйна, мека, гладка и искряща от младост.

2,09% експертни активни съставки, опаковка 75 мл.

Витамини В5 – за блясък. Ниско- и високомолекулен Хиалурон- хидратира трайно и изглажда бръчиците. Декстран – успокоява моментално Векторизирани агенти: Самонасочващи се микрокапсулки вит.Е и вит.С / дериват/ и вит.РР – мощни антиоксиданти и защита от свободни радикали.

ДИАГНОЗА:

При уморена и повяхнала кожа без блясък. За защита от градския смог и при пушачи. Превенция на стареенето на кожата и за хидратация. Идеална основа за грим и експресна подготовка за парти.

ПРЕДПИСАНИЕ:

Нанасяйте 1-2 пъти седмично на плътен слой на лицето, шията и деколтето. Оставете да въздейства 15-20 мин. Отнемете остатъка със салфетка и масажирайте до поемане от кожата.

HYDRATIN 7 AGE-RECOVERY EYE PATCHES

КОЛАГЕН С МОМЕНТАЛЕН ЕФЕКТ
ЛИФТИНГ КОЛАГЕНОВИ ПАЧОВЕ ЗА ОЧИ

hydratin_age_recovery_eye_patches4x2pcsХидратират и интензивно регенерират зоната около очите. Мигновено изглаждат фините линии и бръчици. Кожата в зоната на очите е еластична, отпочинала и свежа. Видимо по – млад вид.

61 % експертни активни съставки, опаковка 4х2 бр.

ДИАГНОЗА:

За всеки тип кожа и всяка възраст. Специално създадени за зоната около очите, където кожата е по-суха и по-малко еластична. При признаци на умора, при фини линии и врязани бръчици.

ПРЕДПИСАНИЕ:

Сутрин или вечер, веднъж или два пъти седмично на добре почистена кожа. Притиснете отделението с течността към пачовете, така че да се напоят. Извадете ги и ги поставете на околоочния контур за 20 минути.