100% Френска ароматерапия

Природна-ефективна-холистична


aroma

ПРОФЕСИОНАЛНИ РИТУАЛИ

Академията за красота – Париж, разработи нов клас терапии за лице на базата на френската хомеопатия и ароматерапия. Три холистични арома ритуали, създадени „по мярка“ консолидират богатия опит на професионалната школа на марката Академи и експертността на вашия козметик, достигната след обучение в сертификационни тренинги на бранда.

Минута след минута, вашите сетива и чувства се събуждат в чудния свят на красотата и хармонията „ 100% Made in France”

 Нашите професионални терапии:

Арома експрес 30 мин.

aroma1

Кратък отдих от забързаното ежедневие, посветен на красотата.

Глътка свежест, чистота,обновление и грижа за кожата. Перфектен баланс: уникална селекция от серум есенции и текстури“ по мярка“. Пленителна маска с масла от морков, маслина и пчелен мед с незабавен и видим резултат.

Кожата диша, възвръща моментално блясъка си, преоткрива нежността и естествения баланс.

 Арома Люмиер  60 мин.

Истински ритуал за красота: отпуска сетивата под прецизните ухания на есенциалните масла, зареждат с енергия. По време на специалния двоен масаж се редуват релаксиращ моделаж и нажни локални акупресурни техники по енергийните меридиани на лицето.Копринен масажен балсам с жожоба, чист пчелен восък, масло от здравец и сок от алпийска коприва и маточина подхранва и регенерира кожата.

Под експертните ръце на специално обучени терапевти, кожата е дълбоко пречистена, хидратирана и енергийно заредена да устоява на стреса и вредните атмосферни влияния. Лицето сияе с лъчезарен младежки вид.

 

 Арома абсолю  90 мин.

Арома терапия на Academie 

Хармония и красота, ум и тяло: прецизни есенции и аромати от висшата френска ароматерапия и парфюмерия, приложени с ювелирни масажни техники за релакс и енергийно презареждане. Ритуал за лице без бръчки и токсини + отморяващ гърба масаж с масажна свещ + холистичен масаж на скалпа за тотален релакс и красива и здрава коса.Богатото ветрило от нежни текстури и завладяващи аромати на финиш крема слага край на това пътуване между науката и природата в името на красотата и доброто самочувствие.