Новата линия PROCELLULAR 365 от DiBi Milano

100% здрава и защитена кожа с новата линия PROCELLULAR 365 от DiBi Milano

PROCELLULAR 365 от DiBi Milano е линия, която включва професионална терапия,  регенериращ крем – серум, бифазен възстановяващ серум и регенериращ, подхранващ крем с UV филтри

Терапия PROCELLULAR 365

PROCELLULAR 365 - Relax S.B.Разкрийте своята красота! Всяка втора жена отбелязва моментален резултат след приложението на Възстановяваща и регенерираща терапия PROCELLULAR 365 в комбинация с домашната грижа, вие получавате 100% спокойна, възстановена, гладка с безупречен вид кожа.

Терапия PROCELLULAR 365 е специализирано решение за всякакъв тип кожа независимо от възрастта, дори и за увередена кожа, поради стареене или като последствие от други медицинско-естетични процедури.

Иновативната маска-серум Silver Pro-Recovery  с регенерираща действие от сребърен плат е напоена с възстановяващ серум, който има двойно действие: оклузивно, за подобряване на хидратацията и снабдяването с хранителни вещества и укрепване на кожата.

PROCELLULAR 365 Регенериращ крем – серумPROCELLULAR 365 Регенериращ крем – серум
Необикновена текстура, обединяваща подхранващата сила на крем с нежността и чувствеността на серум. Иновативна научна формула с три основни активни съставки:
Biotic-Pro-мощен пребиотик;
матрикини – пептиди на младостта;
витамин C.
Гарантирана антиоксидантана защита, регенерация и изхранване на епидермиса.
PROCELLULAR 365 съдържа активната съставка Oxy Cell, която ревитализира клетките на епидермиса , захранвайки ги с кислород и удължавайки живота им.

PROCELLULAR 365 Бифазен възстановяващ серум 14 ампулиPROCELLULAR 365 Бифазен възстановяващ серум 14 ампули
Две фази в един продукт за силно въздействие: антиоксидантна, маслена фаза от отбрани растителни съставки (ликопен и масло от жожоба) комбинирани с активна течна фаза съдържаща Biotik-Pro, мощен пребиотик и матрикини – пептиди на младостта и витамин C. За осъществяване целта на Pro-Life – удължаване живота на клетките, за кожа без токсини, възстановена, обновена и защитена.

PROCELLULAR 365 Регенериращ, подхранващ крем с UV филтри
Богат дневен крем с антиоксидантно, регенериращо и подхранващо епидермиса действие.Целенасочено работи в три направления :
*подмладяващо – удължава живота на клетката
*детоксикиращо – облекчава извеждането на вредните за кожата токсини
*подобрява устойчивостта към външни агресии
*подобрява възстановяването на кожата
Нанасяйте ежедневно на лицето, шията и деколтето!