Cell Architect

cell-architect_toskani

Cell Architect (Сел Архитект)

Toskani Cosmetics предлагат високо ефективни професионални терапии адаптирани за всеки тип кожа

Кога прилагаме тази терапия? Терапия Cell Architect на Toscani Cosmetics e подходяща при дълбоки бръчки в комбинация със загуба на тонус ( видимо отпускане на кожата). Показателни признаци затова са:

  • Изразена форма на фотостареене
  • Жълтаникав към сив тен
  • Aктинични(соларни)петна
  • Себорейна кератоза
  • Премалигнени лезии
  • Бръчки и гънки

Каква може да постигнем с нея? Ще подобрим архитектурата на лицето и ще получим ефективен резултат в борбата с бръчките.

Колко терапии са необходими за оптимален ефект? За постигане на най-добри резултати, препоръчваме прилагане на 8 терапии, които да се правят 1 път на 2 седмици. Разбира се финалния брой терапии е строго индивидуален и зависи от степента на еволюция на третираната кожа. Препоръчваме  поддържаща програма на всеки 3 месеца.

Какво включва терапията Matrix Repair на Toscani Cosmetics? Процедурата започва с подготовка на кожата. Лицето , шията и деколтето се почистват и тонизират със съответните професионални продукти Toscani Cosmetics. Следва фаза химичен пилинг, като се преценява най-подходящият за вас, спрямо нуждите на кожата. Изчаква се действието на пилинга, след което се отстранява и подсушава. Нанася се серум върху лицето, шията и деколтето. Терапията завършва с  анти-ейджинг пилинг маска. Тя се оставя да подейства 15 минути, след което се отстранява. След процедурата задължите лно се нанася протективен защитен крем  TKN SPF 50+ Sun Protection PRO върху третираните зони.

За каква възрастова група е предназначена? Теоритична възраст 40 + години.

Разгледайте други терапии на TOSCANI COSMETICS тук >>