Продукти за домашна грижа AGE METHOD от DIBI Milano

Продукти за домашна грижа AGE METHOD от DIBI Milano – абсолютна младост, глобално антистареене - лице, шия, деколте

Подмладяващата  линия продукти за домашна грижа AGE METHOD от DiBi Milano коригира признаците на стареене, настъпващи в резултат от хормоналното и биологично стареене на кожата.

Видимо заглажда и укрепва структурата на кожата. Надежден помощник в борбата със съвременния стрес, в това число и с джетлаг (самолетен синдром) и 8-те признака на кожата в зряла възраст:

  • дълбоки бръчки,
  • торбички и тъмни кръгове под очите,
  • загуба на плътност, еластичност, тонус, сияние, гладкост и влага.

Линията продукти за домашна грижа AGE METHOD на DIBI Milano са създадени на основата на постиженията на науката за гените –епигенетика.

Епигенетиката носи добри новини за всеки, който иска да забави процесите на стареене в организма и в частност за кожата, да направи най-добрия избор по време на бременност, и за всеки, който има нужда от вдъхновение и мотивация да се храни здравословно. Да поддържа своята кожа, да спортува и да развива хармонични отношения с околните.

Крем импулс на младостта - за дневна и нощна грижа

Age Method - Крем импулс на младосттаВъзстановява щетите, причинени от стареене на кожата или хормоналното стареене, изглажда чертите, минимизира мимическите бръчки и укрепва структурата на кожата.

Той противодейства на признаците, генерирани от съвременния.

Богати на GSH-Epigenol Complex, комплекс от активни съставки, които защитават биологичния и клетъчен капитал на кожата, като благоприятстват синтеза на колаген и запазват еластиновите влакна.

 

2 в 1 луксозен крем за шия-деколте-очи-устниAGE_METHOD_Baume_Deluxe_2in1

ИНТЕНЗИВНО ПОДХРАНЕНА, МЕКА И ГЛАДКА КОЖА

Наситено черен «нектар», който подхранва кожата ви и противодейства на бръчките и белезите, генерирани от ежедневния стрес. За подхранена, мека кожа с минимални бръчки.

 

 

 

 

 

Еднодозови капсули

ПО-КОМПАКТНА, ГЛАДКА И СИЯЙНА КОЖА

Кремообразна, копринена и кадифена текстура.

Еднодозова капсула - 60 х 0,4 мл.

Ценни капсули, които действат незабавно и с дълготраен ефект върху видимостта на бръчките. Богат на Epigenil, ревитализираща активна съставка за кожа, отслабена от възрастта и външните агресии.