Терапия DIBI #AGE METHOD-Абсолютна младост

Терапия DIBI #AGE METHOD – Абсолютна младост, глобално антистареене - лице, шия, деколте

Подмладяващата  професионална терапия  AGE METHOD  коригира признаците на стареене, настъпващи в резултат от хормоналното и биологично стареене на кожата. Видимо заглажда и укрепва структурата на кожата. Надежден помощник в борбата със съвременния стрес, в това число и с джетлаг (самолетен синдром) и 8-те признака на кожата в зряла възраст: дълбоки бръчки, торбички и тъмни кръгове под очите, загуба на плътност, еластичност, тонус, сияние, гладкост, влага.

Професионалната терапия  DIBI # Age Method ни прави да изглеждаме по-млади и има целенасочено въздействие за получаване на следните резултати:

*Ефект  ANTI-AGE: 75% от тестваните – бръчките по-малко забележими

*Ефект NOPAUSAE:100% от тестваните – овлажнена кожа, добре подхранена, по-тонизирана, мека и сияйна.

*Ефект NO-STRESS:100% от тестваните – изчезнали признаци на стрес и умора

*Ефект WOW:100% от тестваните – идеални устни, привлекателен поглед

Универсалната подмладяваща терапия и линията продукти за домашна грижа са създадени на основата на постиженията на науката за гените –епигенетика. Епигенетиката носи добри новини за всеки, който иска да забави процесите на стареене за организма и в частност за кожата, да направи най-добрия избор по време на бременност, и за всеки, който има нужда от вдъхновение и мотивация да се храни здравословно. Да поддържа своята кожа, да спортува и да развива хармонични отношения с околните.