Защо ние в студио Релакс-С.Б. избрахме Toskani Cosmetics?

Защо ние в студио Релакс-С.Б. избрахме Toskani Cosmetics?

Toskani Cosmetics днес се смята за една от най - представителните и международно признати компании, които работят в сектора на медицинската козметика.

Toskani Cosmetics предлага гама от медицински козметични продукти, както за професионалистите, така и за пациентите, за ЛЕЧЕНИЕ на ВСЕКИ ЕСТЕТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМ, по НАЙ - БЕЗОПАСНИЯ и ЕФЕКТИВЕН начин, от диагностика до разрешаване на същия.

Осъзнавайки многото естетически и козметични проблеми, които засягат хората днес, Toskani Cosmetics се стреми да ги обедини по глобален начин, като им предоставя най - иновативните професионални лечения и най -модерната медицинска козметика.

Философията на Toskani е да анализира естетическия проблем при източника.

Разполагайки с най-съвременни лаборатории за научноизследователска и развойна дейност специалистите на Toskani Cosmetics работят неуморно за намиране на нови формулировки и винаги разработват нови продукти, които са в състояние да задоволят и най -трудните нужди.

toscani-cosmetics-Studio-Relax

Екип, съставен от международни лекари, открива и анализира различните проблеми. След което  фармацевти и химици, проектират най - подходящите активни съставки и разработват най -добрата и най - модерна формула, която може да даде живот чиито резултат е високоефективна козметика, като същевременно елиминира риска от сенсибилизация за по-голям комфорт и сигурност за пациентите.

Екипът на Toskani Cosmetics  споделят:

«Нашата философия при проектирането на козметични формули е да използваме висока концентрация на агенти с минимално съдържание на помощни вещества, за да предложим високоефективни процедури, подходящи за всеки тип кожа, дори и за най - чувствителната и реактивна. Чрез концепцията WE CA-RE ® ние гледаме към красотата и здравето с чисто холистичен поглед, в който придаваме значение не само на здравето на кожата, но и на общото благосъстояние, за да живеем здравословно и хармонично.»

Седалището на Toskani Cosmetics  в момента се намира в Барселона, където компанията има производствено звено от 2000 m² и склад от 2000 m².

Производственото звено включва вътрешна фармацевтична лаборатория (Neftis Laboratorios), отдел за изследвания и развитие и отдел за контрол на качеството.

Toskani Cosmetics  разполага със собствени производствени мощности, които позволяват вътрешен контрол на целия производствен процес, осигуряват най -високо качество на крайния продукт и включват клинично подразделение за извършване на научни изследвания преди пускането на нови продукти.

oscani-cosmetics-Studio-Relax