Cell Renewal – клетъчно обновяване Maria Galland

Клетъчно обновяване  от Maria Galland

Красивата кожа започва с обновяване на клетките. С техните милиони функции, които изпълняват и координират, те отговарят за образуването на красива кожа. Ако тяхното действие бъде възпрепятствано и отслабне, тя започва да старее преждевременно.

Maria Galland създаде перфектните партньори за обновяване на клетките... които действат както през деня, така и през нощта!

С двата нови иновативни продукта Maria Galland се грижи за нормалното клетъчно съществуване, поддържане на здрава и силна кожа и обновяването й -  за естествено сияен тен.

Тъй като стимулират клетъчното делене, идеално координираните и активни съставки на тези продукти Maria Galland ефикасно противодействат на стреса и вредното влияние на околната среда. Клетките регенерират оптимално през нощта и остават защитени през деня. Създава се изключителната система за управление на клетката - която включва серум за клетъчно стимулиране и база за клетъчна защита, която възстановява стегнатостта на кожата, придава й тонус, гладкост, поддържа младежкият й вид, и блясък.

22N CELL-BOOSTING SERUM - Серум за клетъчно стимулиране

Серумът за клетъчно стимулиране Maria Galland поддържа правилната функция на клетките за естествено красива кожа: съдържа специални анти-ейджинг съставки, като например двойно подсилена доза витамин С, екстракти от японски боровинки и комплекс от хиалуронова киселина и сквален. Тези съставки неутрализират свободните радикали, стимулират производството на колаген, намаляват бръчките и изглаждат кожата.

22J CELL-PROTECTING PRIMER - Защитна база

 

Защитна база Maria Galland е с фактор SPF 20 предлага иновативна защита срещу ултравиолетовите лъчи, влиянието на околната среда и преждевременно стареене на кожата. Витамин С и анти-ейджинг пептиди създават превенция против стареене на кожата в иновативна  формула: тя изглежда по-здрава, по-стегната и гладка. Като база, продуктът изравнява тена на кожата, създавайки добра основа за полагане на безупречен грим.