Линия “ULTIM BOOST” на MARIA GALLAND

Новият ни помощник в борбата с остаряването на кожата, линията “ULTIM BOOST” на MARIA GALLAND е вече при нас!

ULTIM BOOST ни предоставя една нова възможност да надникнем във вашия свят, света на клиентката в детайли. Благодарение на ULTIM BOOST можем да задълбочим този контакт и дори да направим една стъпка по-напред.

Още през 1983г. MARIA GALLAND  обърна внимание на връзката за грижата за кожата и начина на живот. Днес  това не е само мода. Да, това е ново познание и няма нужда да ви убеждаваме. Вие вече го знаете!

Вие всички знаете,че това, с което се храним се вижда върху кожата; че безсънието води до суха, чувствителна кожа,че липсата на сън води до прекалена секреция на кортизол, а това от своя страна до намаляване еластичността на кожата, че има тясна връзка между естрогена и качеството на нашата кожа.И така можем да продължим да изброяваме дълго.

Благодарение на съвместната работа на  MARIA GALLAND  и създадения от тях екип от специалисти в областта на физиотерапията, неврологията, асоциацията против остаряване ние днес имаме инивативната линия  ULTIM BOOST, която лансира тази теория.Чрез нея ние, вашите козметици, имаме възможността да препоръчаме решения за връзката между начина на живот и нуждите на кожата. Промяната на кожата е бавен процес, но начина на живот води до временни бързопроменящи се нужди. За да подходим глобално ние ще обединим временните и постоянните нужди и чрез диагнозата и експертизата ще дадем решение.

ULTIM BOOST нямат отношение към типа кожа, те са свързани с т. Н Life Style или начина на живот – сън, стрес,  диета, физическо натоварване,  хормонален статус, околна среда.Когато тези фактори са извън нормите за много кратко време могат да дисбалансират хидролипидната  бариера.

Кожата е като отворена врата за свободните радикали.На помощ идват ново поколение есенции ULTIM BOOST.Те, с  техните нови формули ще ни осигурят добра пенетрация и задържане на активните съставки до 12 часа.