DIBI MILANO CELL REWIND– Професионална антицелулитна терапия „ Идеално тяло“

DIBI MILANO CELL REwIND – Професионална антицелулитна терапия „ Идеално тяло“

Повече от 40 години DIBI MILANO предоставя ВЪРХОВИ ПОСТИЖЕНИЯ в професионалния бюти сектор и не случайно бе  избран за МОДЕРНА ИКОНА и ИСТИНСКА МАРКА за СТИЛ И КРАСОТА, която отговаря на потребителските нужди, ОПРЕДЕЛЯ НОВИ СТАНДАРТИ в потребителките навици и създава МОДЕРЕН ЛАЙФСТАЙЛ със своята НОВА ПРЕДИЗВИКАТЕЛНА СТРАТЕГИЯ за лицето и тялото.

DIBI MILANO разширява гамата си от продукти за тяло с ХАЙ-ТЕК ФОРМУЛИ с МУЛТИСЕНЗОРНИ текстури, АКТИВНИ комплекси, които обогатиха гамата за домашна грижа, създадоха НОВИ МЕТОДИ и СТИЛ на професионални терапии и нов СТИМУЛ КЪМ КЛИЕНТИТЕ да ги пожелаят.

Представяме ви терапиите за тяло на DIBI MILANO, които накараха италианската жена с удоволствие да възкликне „под роклята ми нищо друго, освен DIBI!“

DIBI MILANO CELL REwIND – Професионална антицелулитна терапия „ Идеално тяло“

Мулти-функционална линия за тяло, която работи за няколко проблема:

*Антицелулитно – портокалова кожа и застой на токсини

*Липолитично – стопяване и видимо намаляване обема на проблемните зони

*Дрениращо – ускорява микроциркулацията, възвръща лекотата на краката

*Съдоукрепващо – повишава еластичността на капилярите


Подобрява структурата на кожата, прави я по-плътна и мека!

Активните комплекси в терапията CELL REWIND са:

  • Титулован екстракт от киноа – потиска активността на ензима металопротеиназа ММP9, което води до забавяне на съзряването на адипоцитите, предотвратява развитието на нови мастни клетки
  • Екстракт от кестен – добива се от семената на конски кестен.Благодарение на неговото съдозаздравяващо действие намалява диаметъра на капилярите и ефективно се справя с капилярните звезди.Регулира застоя на течности.Усилва микроциркулацията в кожата, тонизира и заглажда „портокаловата кожа“.
  • Кофеин – великолепен дренажен ефект.Извежда излишните течности, добре тонизира кожата, стяга, ликвидира следите от умора, активира жизненоважни процеси в клетките.Антиоксидантно действие.

Терапията предоставя моментално облекчение на усещането за „ тежки“ крака и едновременно с това се бори с последствията от целулит на всички нива: портокалова кожа, кожа тип „капитоне“ задържане на течности. Активния детокс комплекс FOSFOGLICEL блокира формирането на нови адипоцити, спомага за подобряване на микроциркулацията, елиминира токсините и подобрява съпротивлението на капилярите

Една от най-интензивно развиващите се научни области в момента е епигенетиката. Универсалната подмладяваща козметична серия на DiBi е плод на тази наука.