КРАСИВИ С ЧЕРЕШИ

Красота отвътре и отвън с череши

 

Едва ли има човек, който да не обича череши?! 

Те са апетитни, сочни и хранителни, използваме ги също за украса на торти и коктейли, а през лятото ги предпочитаме като десерт. 

Защо е добре в сезона на черешите да ги използваме повече? 

  • На първо място –нискокалорични са. 
  • Невероятно полезни за здравето. 
  • Черешата е сред най-мощните генератори на младост и красота за кожата и косата

Може би е време да вземете дневната си доза лятна свежест!?

Красива с череши от Academie Paris

Този плод е на почит още от дълбока древност. Има специални лечебни свойства - от лек за ревматизъм и артрит до храна за спокоен сън. До неотдавна качествата на черешата бяха признавани само от народната медицина, но скорошни изследвания  и все по-честото им използване в козметиката и бюти индустрията, дават стабилна научна основа на всички ползи, които ни носи червеният плод.

Красива с череши от Academie ParisТези чудни плодове съдържат витамини С, В и А, биофлавоноиди, елагова киселина, антоцианин, мелатонин – все съставки, които помагат в борбата с рака, при превенция на сърдечни болести, облекчаване на артритни болки, главоболие, както и при фибромиалгия.

Черешите подпомагат човешкия организъм в производството на мелатонин, подобряват физиологичните и менталните функции.

Освен за вътрешна консумация, този плод е невероятно полезен и за кожата ни. Те се борят с бръчките и то по-много успешен начин.

Как?

В черешата се съдържат растителните пигменти, наречени антоцианини. Тези елементи укрепват съединителната тъкан и предотвратяват появата на бръчките, тъй като унищожават увреждащите ензими, които състаряват и сбръчкват кожата. 

Освен това черешите могат да предотвратят образуването на целулит, а антоцианините имат противовъзпалително действие и предпазват от появата на спазми в прасците. Според виенския учен Банкхофен - тъмните череши са дори по-ефективни в борбата с бръчките, защото съдържат повече пигменти. 

Изследвания показват, че този дребен плод съдържа най-много антиоксиданти в сравнение с другите плодове, поради което мощно забавя процесите на стареене, унищожавайки онези свободни радикали в организма, каращи кожата да изглежда по-възрастна.

И ако още се чудите дали да започнете редовна консумация, то сега е момента да го направите и за кожата си!

Подарете й онази свежест, от която тя има нужда, а ние ви гарантираме бързи и сигурни резултати!

 

ACADEMIE РЕГЕНЕРИРАЩ КРЕМ

С ПЕРЛИ И ЧЕРЕШОВ ЦВЯТ

Действа активно при загуба на блясък, липса на тонус, изморена кожа и врязани бръчки.

Още за продукта виж тук >>>