Терапия клетъчно обновяване

Терапия клетъчно обновяване

Тази професионална терапия за клетъчно обновяване на THALION прилага един уникален подход към остаряването. Съчетавайки в себе си изключителни морски екстракти и незаменими микроелементи, несравнимото преживяване в Студио за красота Релакс-С.Б, е гарантирано.

Какво представлява терапията?

клетъчно обновяванеТерапията за клетъчно обновяване на Thalion, е специално разработена за зряла, уморена и отпусната кожа. В основата й стоят продукти богати на морски алфахидроксилни киселини, микродермабразивни частици и ензими. В резултат, кожата е видимо повдигната,  по-плътна и еластична, а белезите на стареене - заличени. Избелващият и изсветляващ ефект е невероятен.

 

клетъчно обновяванеОсновната съставка на тази терапия са морските АХК, които благодарение на сложния процес на получаване и освобождаване на полизахариди, са по-малко агресивни към кожата, за разлика от плодовите киселини и много по-ефективни. Благодарение на интензивната ексфолиация се елиминират мъртвите клетки, стимулира се клетъчната регенерация и колагена. В резултат бръчките са изгладени, кожата е сияйна и стегната.

 

Другите ключови съставки - морски силиций, хиалуронова киселина и палмариа спомагат за добрата хидратация на кожата, премахват видимите белези от остаряване, изпълват бръчките и придават блясък.

Продължителност: 60 мин.

За контакти и записване: 0887 522 834