OCEAN SECRETS

ТАЙНИТЕ НА ОКЕАНА

Нова луксозна, иновативна серия продукти и терапия от THALION

След пет години усилени изследвания френската козметична марка THALION създаде луксозна иновативна серия продукти с anti-age действие “Ocean secrets”. Това е серия за взискателните към себе си дами , които очакват мигновени резултати, постигнати чрез съвременни технологии и научни изследвания. Серията продукти за домашна грижа ще бъдат подпомогнати от новата терапия , при посещение на студио за красота. Нова терапия с редки и скъпоценни елементи, един ритуал за подмладяване, който ще ви потопи до дълбините на океана, където да откриете активните съставки, като светлина на това пътуване

В терапията се използват специални молекули от кралиците на океана - перлите. PERLES MARINES D”EXCEPTION или МОРСКИТЕ ПЕРЛИ НА МЛАДОСТТА са симбиоза от богатствата на морето, науката и лукса. Нежната им текстура буквално се разтваря върху кожата, за да образува подмладяваща и изглаждаща микромрежа, която чрез прецизно втриване запълва дори и най- видимите бръчки.

Следващата атрактивна стъпка от бюти протокола е маската от ново поколение – ALGOPLASTE NUTRI-JEUNESSE. Действа като катализатор. Изпълва сърцето на епидермиса с подмладяващите съставки и активира подхранването и регенерирането на кожата.

Подарете си една различна терапия! Подарете си една луксозна терапия! Убедена съм, че след това ще станете нейни фенове, защото резултата е ВИДИМ!

Не се поддавайте на времето и се чувствайте красиви!!!