Скъпоценно олио Huile Précieuse Thalion, за да имаме гладка и нежна кожа

Поглезете вашата кожа с луксозен еликсир от THALION, който ще насити кожата с благородни морски масла, за да бъде мека и гладка като коприна.
С богатата си концентрация на хранителни растителни масла, този продукт е идеалното решение за всички сухи и дехидратирани кожи. В основата на тази подмладяваща грижа са Крист Марин, Морско безсмъртниче и морските хранителни микроелементи, които ще регенерират и съживят кожата Ви.

Как действа маслото?

Скъпоценното масло на Талион подхранва и регенерира Вашата кожа. То ще възвърне нейната еластичност и плътност. Ефекта, който ще получите - бръчките ще са запълнени отвътре. За тези, които имат чувствителна и реактивна кожа, дразненията ще бъдат облекчени. Продукта служи като щит, който пази кожата от свободните радикали.

За кого е подходящо?

За всички, които имат суха и/или дехидратирана кожа. За тези, които искат гладка и нежна кожа. Huile Précieuse на Thalion подхранва и подобрява бариерната функция на кожата, преструктурира я, и й помага да задържа вода.

Какво съдържа Huile Précieuse Thalion?


Фитосквален – Изключителна съвместимост с липидите в кожата. Себума на кожата се състои от 25% сквален. Придава на кожата кадифено докосване.
• Масло от оризови трици – Има подобна функция на тази на себума в кожата. Тя допринася за хидратиране на кожата. Наличието на гама-оризанол предоставя анти- оксидантни и защитни свойства. Има изключителен преструктуриращ и омекотяващ ефект. В състава влизат и олеинова киселина, незаменими мастни киселини, витамин Е, което прави това масло особено подходящо за зряла кожа.
• Морско безсмъртниче (маслен екстракт) – Укрепва стените на капилярите и намалява пропускливостта им, като по този начин ограничава възпалението. Има лечебно и възстановяващо действие. Неутрализира свободните радикали, предпазва клетките от липидна пероксидация и от фотостареене.
• Крист марин (маслен екстракт) – Crithmum maritimum е многогодишно растение от вида Сенникоцветни. Отглежда се по крайбрежието на Бретан. Семената му са богати на полиненаситени мастни киселини (Омега-6), които са от съществено значение за функцията на кожната бариера. Използва се за хидратация и повишаване на еластичността.
• Ламинария (маслен екстракт) – Ламинария Дигитата е от вида кафяви макро-водорасли. Нейната липидната фракция е малко, но с много високо качество, тъй като тя се състои главно от мононенаситени мастни киселини: олеинова киселина.
• Провитамин A – Стимулира обновяването на клетките и увеличава дебелината на епидермиса. Регулира и стимулира базалния слой. Бори се срещу атрофия на съединителната тъкан.
• Витамин E – Бори се срещу свободните радикали. Противовъзпалително действие. Подобрява способността на кожата да задържа вода.

Как да го употребяваме?


Продукта може да се използва сутрин и/или вечер върху лицето и шията. Избягвайте околоочният контур. Затоплете 5 капки от маслото в дланите на ръката си и нанесете с леки масажни движения. След това може да сложите крема THALION, който използвате.