МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ

МОРЕТО И ВОДОРАСЛИТЕ

Естествено балансиран източник, морето е невероятна градина, където можем да разпознаем нашата памет и история. Като мощна жива среда, морето е терапевтично чудо откъдето водораслите черпят своите хранителни елементи и създават специфични субстанции с изключителни свойства.

С предимствата на уникалната експертиза в производството на водорасли – от събирането до тяхното приложение в козметиката – лаболаториите на THALION предлагат цялото богатство на морската среда във високоефективни професионални процедури, които  използват козметични продукти с уникални качества. Абсолютният контрол на този процес – от суровините до крайните продукти – гарантира качеството на нашите терапии и продукти.

МОРСКИТЕ АКТИВНИ КОМПЛЕКСИ, ПАТЕНТОВАНИ ОТ  THALION

водорасли

OCEOSOMES – това са фосфолипиди,  които капсулират морски екстракти и доставят техните активни съставки в сърцевината на епидермиса, гарантирайки по този начин оптимална хидратация.

OLIGOSOURCE – съставка,  богата на карагенани и олигокарагенани, осигоряваща регенериращо  и успокояващо действие.Защитава кожата от външни агресии и раздразнения.

TALASSO OLIGO – истински  концентрат на частично обезсолена морска вода, която осигорява на тялото изключително изобилие от магнезий и всички минерални соли и морски микроелементи за енергия и баланс.

THALISOURCE – концентрирана формула от полизахариди и олигозахариди от кафяви водорасли, която осигорява реална защита на кожата и ефективно овлажнява.

SEBOZOMES – капсулиран комплекс от водорасли и растения, специално създаден да регулира мастната секреция. Той съчетава противовъзпалителни с антибактериални свойства.

LAMINARIA KONCENTRAT – ултра концентриран  екстракт от морски водорасли, 100% натурален, еднакво ефективен за реминерализиране и извайване на фигурата.

представяме ви Терапии за тяло от THALION в студио релакс - с.б.

представяме ви терапии за лице от THALION в студио релакс - с.б.

Вижте тук  >>>