Защита на кожата през лятото с Thalion

Летен блясък! Защити кожата си през лятото с Thalion

През летните месеци кожата може да се сбъска с няколко основни проблема, свързани с повишеното излагане на слънце, високи температури и влажност. Вижте кои са те и кои са решенията на Thalion

 

СЛЪНЧЕВИ ИЗГАРЯНИЯ

Излагането на слънце без адекватна защита може да доведе до слънчеви изгаряния, които увреждат кожата, причиняват болка, зачервяване и лющене. Също така е важно и успокояването на кожата след слънчеви бани.

Решението на Thalion: THV 683 Лосион за възстановяване след слънце, веднага след слънчеви бани. Копринено хидратантно мляко THV 339

ДЕХИДРАТАЦИЯ

Високите температури и повишеното изпотяване могат да доведат до загуба на влага от кожата, което я прави суха, лющеща се и по-малко еластична.

Решението на Thalion:  THV 339 Хидратантно мляко за тяло. Ежедневна бюти рутина след душ или вана! THV 103 Успокояващ крем SENSIBIOTE

ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ

Повишеното излагане на слънце може да предизвика появата на тъмни петна и неравномерен тен поради увеличеното производство на меланин. Не забравяйте, че ръцете също имат нужда от UV защита.

Решението на Thalion: THV 084 Серум Себомарин + THV 433 Крем за ръце.

АКНЕ И ЗАПУШЕНИ ПОРИ

Повишената влажност и изпотяване могат да доведат до запушване на порите и появата на акне и черни точки. Комбинирането на пот, мръсотия и мазнина върху кожата също може да предизвика възпаление.

Решението на Thalion: THV 027 Балансиращ лосион и THV 038 Почистваща пяна

ФОТОСТАРЕЕНЕ

Продължителното излагане на слънце без защита ускорява процеса на стареене на кожата, като води до появата на бръчки, фини линии и загуба на еластичност. Отлично решение през лятото са хибридните продукти.

Решението на Thalion: THV 211/212 BB крем /THV 103 Успокояващ крем SENSIBIOTE

ЧУВСТВИТЕЛНОСТ И РАЗДРАЗНЕНИЕ

Кожата може да стане по-чувствителна през лятото, особено след излагане на слънце, контакт с морската вода.

Решението на Thalion:  THV 103 Успокояващ крем SENSIBIOTE  THV 211 /212 BB крем