Терапии и продукти на френската марка THALION-където КРАСОТАТА среща МОРЕТО

Защо в студио Релакс – С.Б. предлагаме терапии и продукти на френската марка THALION

Френската  компания  BRETAGNE COSMETIC MARINE (BCM),  създател на марката THALION е наследник на бретонските традиции и новатор в света на козметологията. Тя създава продукти за красота в продължение на 30 години.

Преди всичко Thalion е историята на едно семейство от Бретан – семейство, влюбено в морето и богатството от ресурси, които съдържа. Океанът е фантастичен източник на здраве, предлагащ всички микроелементи, минерали, витамини и аминокиселини, от които се нуждаем, за да разкрием красотата си. Thalion се гмурка дълбоко в този океан, за да извлече концентрат от жизнена енергия, истинската същност на красотата.

“Ние се възползваме от тайните на морето и използваме неговите ресурси отговорно. Балансирано от природата, морето е необикновена градина, където могат да бъдат намерени нашата памет и история.“  споделя Андре Прижент, главен изпълнителен директор

СЪКРОВИЩАТА НА МОРЕТО море Ироаз

Девственото море Ироаз на брега на френски Бретан е включено в списъка на ЮНЕСКО за световни биосферни резервати през 1988 г., а през 2007 г. получава титлата на първия естествен морски парк във Франция. Тук се добиват най-добрите морски водорасли.

 

 

СКОРОСТ НА РАБОТА

THALION Специалистите на  THALION  обработват водораслите в рамките на 24 часа след събирането, което гарантира свежестта на водораслите и максималната концентрация на активни съставки.

НЕЖНО РЕЦИКЛИРАНЕ

Bretagne Cosmetiques Marins има уникални методи на обработка, които гарантират високото качество на морските съставки във формулите, пълната липса на чужди частици и запазването на крехките активни компоненти. Bretagne Cosmetiques Marins инвестира активно в технологичните процеси в производството, като постоянно потвърждава своето технологично лидерство.

СОБСТВЕНИ ЛАБОРАТОРИИTHALION 2

Три вътрешни изследователски лаборатории в областта на създаването на нови морски съставки и разработването на ефективни и добре поносими козметични формули. Постоянно сътрудничество с университетите на Бретан и националния френски център за изследване и валоризация (увеличаване на стойността) на водораслите. Налице е непрекъснато тясно взаимодействие с престижни таласотерапевтични центрове в областта на разработването на продукти и създаването на най-ефективните лечебни методи.

 

Изберете процедура на THALION - където КРАСОТАТА среща МОРЕТО!

Позволете ни да ви впечатлим със силата на морето, заложена във всякa частица от продуктите. Разкрийте вашия собствен естествен блясък и обичайте кожата си с THALION и вълшебните ръце на нашите професионалисти

представяме ви Терапии за тяло от THALION в студио релакс - с.б.

представяме ви терапии за лице от THALION в студио релакс - с.б.

Вижте тук  >>>