Какви процедури за тяло са подходящи през зимата?

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ПРОЦЕДУРИ ЗА тяло, КОИТО СА ПОДХОДЯЩИ ПРЕЗ ЗИМАТА

1. Оризова Дзен терапия

Скъпи дами, представяме ви една терапия, вдъхновена от японските ритуали за красота на базата на ориз. Терапията е изключително подходяща за бременни дами, дарявайки ги с комфорт и релакс.

Оризовите протеини подобряват клетъчната хидратация, подхранват и подмладяват кожата. Стимулират производството на колаген, поддържат еластичността на кожата, подпомагат регенерацията на клетките. Защитават от свободните радикали, намаляват хиперпигментацията. Терапията е подкрепена и хармонично допълнена с изсветляващото действие на седем алпийски цветя.

→Повече за Oризовата дзен терапия -  вижте тук

 

 

2.Масаж с вулканични камъни 

Тази необичайна терапия освен, че носи удоволствие и отпуска, подобрява кръвообращението и лимфният поток, регулира кръвното налягане  и значително подобрява притока на кислород към клетките, ускорява детоксикацията, стимулира имунната система и подобрява  храносмилането. Вашата тревожност ще се намали невероятно, което ще подпомогне съня Ви.

→Повече за Масажа с вулканични камъни -вижте тук

 

 

3. Ритуал DETOX със сусамово масло

Сусамовото масло е богато на витамин Е, фосфор,  калций  и магнезий.

Наричат го еликсир и е използвано в продължение на хиляди години при лекуването на различни заболявания, както и за подхранването на кожата и косата. Неговите лечебни свойства подобряват кръвообращението, разкрасяват ноктите и косата, а за жените над 45+ даряват фитоестрогени. Слави се с мощно противовъзпалително и антибактериално действие, благодарение на линоловата киселина, която съдържа.

→Повече за ритуал DETOX със сусамово масло - вижте тук

 

4. Ароматерапия

Маслата притежават всички физически свойства на цветята и растенията, от които са извлечени, но  във високо концентрирана форма. Ароматът, извличан от различни билки и растения, довежда тялото и ума в равновесие, което спомага за облекчаването на редица неразположения - умствени и физически. Различните масажни техники активират жизнения потенциал и отнемат напрежението. Специално създадена музика допълва въздействието на есенциалните масла.

→Повече за Ароматерапията -вижте тук

5. Kристална терапия

От векове, кристалите се прилагат за променяне на мислите и чувствата на човека, а това от своя страна е най-прекия път за лечение. Отрицателни емоции се превръщат в положителни. Състояния на дисхармония се преобразуват в съвършени съзвучия. Телата ни се енергизират и излекуват. Мислите стават по-интензивни, като се увеличават способностите за изява, концентрация,  решимост. Стресът е заменен от спокойствие. Употребата и ползата от кристали се отразява върху здравето и красотата ни.

→Повече за Кристалната терапия - вижте тук

6. Моделираща терапия  на THALION

Терапията включва комбинация от два уникални продукта:  моделиращ серум и маска за тяло. Моделиращият серум е супер активна формула, която ускорява процесите в организма. Съдържа морски водорасли и кофеин, които окуражават елиминирането на липидни излишъци.

Активни съставки на маската – 100% екстракт от кафяви водорасли.

→Повече за Моделиращата терапия на Thalion - вижте тук